Over Catherine Mpitzilis

Welkom, ik ben Catherine Mpitzilis

Na ruime werkervaring als vroedvrouw in de thuisgezondheidszorg en als paramedisch werker op het CLB, heb ik ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan. Dat onze traditionele gezondheidszorg en onze Westerse maatschappij onvoldoende scoort op een integraal kijkend mensbeeld, heeft mij ertoe aangezet om mijn kennis te verruimen. Dus, ik startte met de 4-jarige opleiding gezondheidsbegeleider aan de Levensschool.

Het is immers zo dat naast je lichaam, ook je emoties, je gedachten, je energie, zelfs het spirituele, in balans dient te zijn. Alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Enkel dan kan je tot optimale gezondheid, vitaliteit en levensgeluk komen.

Ondertussen beheers ik verschillende methodes om op een natuurlijke en complementaire manier jou te begeleiden in dat wat jij nodig hebt om jezelf weer in balans te brengen. Ja hoor, ieder mens beschikt over een krachtig zelfherstellend vermogen!

Mijn grootste passie is om jou te ondersteunen in je groei naar een optimale gezondheid en een waardevol leven. Dus, wie je ook bent of hoe moeilijk je het momenteel ook hebt, ik kan je verder helpen om de persoon te worden die je zo graag wil zijn.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en je met een liefdevolle, persoonlijke aanpak te begeleiden naar een goede gezondheid, innerlijke vrede en geluk.


Hartelijke groet,